Dreikönigs-Menü

*

Amuse bouche

***

Carpaccio von Pastinake & Ringelbete

Bouillabaisse-Vinaigrette | Lachspraline | Shrimps

***

Tournedo vom Rinderrücken

Tafelspitzkrokette | Gemüse | Kartoffelgratin

oder

Perlhuhnbrust an Portwein-Birnenchutney

Gemüse | Kartoffelbuchteln

***

Marmorierter Schokoladen-Eisgugelhupf

flambierte Rum-Früchte

***

Friandises

*

Pro Person 52 Euro

inklusive Aperitif


am Montag, den 6. Januar 2020

auf Schloss Haigerloch

 

SCHLOSS HAIGERLOCH

T +49 (0) 7474.693-0
F +49 (0) 7474.693-82

Opening Hours
of the Gastschloss:


Our hotel is open around the clock and the reception is staffed day and night.

HOT MEALS ARE SERVED
IN OUR RESTAURANT:

Monday to Saturday from
12.00 am to 2:00 pm
and 6.30 pm to 9:30 pm 

Every Sunday from noon

to 3:00 pm
(with smaller menu card)
to 5:00 pm
(coffee and cakes)

Follow us on